ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρετανίδα το κάνει μόνο με φαντάσματα και παράτησε τους άντρες

Advertisement

Μια γυναίκα από το Μπρίστολ δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναέρθει σε σεξouαλική επαφή με άντρες και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, που πιθανότατα δεν φαντάζεστε.

Η Αμέθιστ Ρίαλμ ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με 15 διαφορετικά φαντάσματα τα τελευταία 12 χρόνια και τονίζει πως είναι καλύτερα από τους άντρες στην κρεβατοκάμαρα.

 

Η 27χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις εμπειρίες της.

Η Ρίαλμ, που είναι «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης», δηλώνει πως όλα άρχισαν όταν εκείνη  και ο αρραβωνιαστικός της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη μιας οντότητας.

Βρετανίδα κάνει σεξ μόνο με φαντάσματα και παράτησε τους άντρες - Εικόνα 2

«Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό. Ενιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Εχω κάνει σeξ με φάντασμα», ανέφερε, όπως μεταδίδει ο Independent.

Η Ρίαλμ λέει πως είχε σχέση με φάντασμα για τρία χρόνια, όταν και την έπιασε σε «δράση» ο σύντροφός της. Από τότε βρέθηκε και με άλλα φαντάσματα.

Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρίαλμ εμφανίζεται σκεπτική.

Βρετανίδα κάνει σεξ μόνο με φαντάσματα και παράτησε τους άντρες - Εικόνα 3

«Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν σεξουαλική επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Οταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον», ισχυρίζεται.

Βρετανίδα κάνει σεξ μόνο με φαντάσματα και παράτησε τους άντρες - Εικόνα 4

Πηγή

Advertisement