ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χαβιέρ Μπαρδέμ: «Χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο»

Advertisement

Μετά από αυτή τη συνέντευξη ο Χαβιέρ Μπαρδέμ αύξησε σίγουρα τις θαυμάστριές του ανά τον κόσμο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στο flix για τις γυναίκες και πόσο σημαντικές είναι στη ζωή των ανδρών.

«Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι` αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός. Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση.

Χαβιέρ Μπαρδέμ: «Χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο» - Εικόνα 2

Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας.

Χαβιέρ Μπαρδέμ: «Χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο» - Εικόνα 3

Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ’ αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του ’60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο».

Πηγη: altsantiri.gr

Advertisement