ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ζαχαροπλάστης στην Κωνσταντινούπολη έτρεξε να βγάλει σέλφι στην αγκαλιά του Τσίπρα: «Τον αγαπάω»

Advertisement

Με τρία κουτιά παραγεμισμένα με όλα τα ανατολίτικα εδέσματα έφυγαν ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του από την Κωνσταντινούπολη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της ελληνικής αποστολής για τη θερμή υποδοχή και τις εκδηλώσεις λατρείας που επιφύλασσαν Τούρκοι πολίτες στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο αναλυτικά, πηγές που επικαλείται το iEidiseis.gr, επισημαίνουν πως υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ουκ ολίγων τέτοιων περιστατικών.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει ένα περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού  πήγαν να πάρουν σιροπιαστά από ένα παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο κοντά στο Σισμανόγλειο Ίδρυμα που στεγάζεται το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

«Είστε με τον Τσίπρα;», ρώτησε ο καταστηματάρχης όταν άκουσε να μιλούν μεταξύ τους ελληνικά.

Δε χρειάστηκε παρά μία καταφατική απάντηση, για να σπεύσει φωνάζοντας «τον αγαπάω, περιμένετε» στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ζαχαροπλάστης επανεμφανίστηκε με τρία κουτιά παραγεμισμένα με όλα τα ανατολίτικα εδέσματα, με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να τον καλούν να έρθει να του τα δώσει αυτοπροσώπως και τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του.

Σε 10 λεπτά ο τούρκος ζαχαροπλάστης φωτογραφιζόταν με τον έλληνα πρωθυπουργό στα σκαλιά του Σισμανόγλειου Ιδρύματος.

Όπως εξάλλου έκαναν και πολλοί καταστηματάρχες και πολίτες που απλά έτυχε να περνούν από την περιοχή.

Ζαχαροπλάστης στην Κωνσταντινούπολη έτρεξε να βγάλει σέλφι στην αγκαλιά του Τσίπρα: «Τον αγαπάω» - Εικόνα 2

Για την ιστορία, ο κύριος της φωτογραφίας δεν είναι με τον συμπαθή ζαχαροπλάστη, αλλά με άλλο καταστηματάρχη που έτρεχε να τον προλάβει για να φωτογραφηθούν με μία ανθοδέσμη στα χέρια, προκαλώντας στην αρχή έναν μίνι-συναγερμό στους άνδρες της ασφαλείας του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, φυσικά έσκασαν στα γέλια.

Πηγή: altsantiri

Advertisement