ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ζώδια: Επιτέλους, Δίας Τετράγωνο με Ποσειδώνα για το 2019! – Φέρνει Τύχη και Αισιοδοξία!

Advertisement

Το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 13/1, στις 16/6 και στις 21/9 του 2019. Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή…

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης της αστρολογίας, μας δίνει επεκτάσεις, τύχη, αισιοδοξία αλλά και ενίοτε τάση για υπερβολή και επιπολαιότητα από το ζώδιο του Τοξότη!

Ο Ποσειδώνας, που εκπροσωπεί την φαντασία, το όνειρο, αλλά και τις ουτοπίες, μας παρασύρει σε… παραμύθια με καλό ή κακό τέλος, από το Ζώδιο των Ιχθύων!

Κατά την διάρκεια του 2019, οι δύο αυτοί πλανήτες θα κοντραριστούν με όψη Τετραγώνου, τρεις φορές, στις 13 Ιανουαρίου, στις 16 Ιουνίου και στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα αυτής της όψης θα είναι ομιχλώδεις καταστάσεις, ουτοπικές σχέσεις, απογοητεύσεις λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και κατάχρησης τύχης, απομυθοποιήσεις προσώπων, υποσχέσεων και προσδοκιών και κίνδυνοι εκμετάλλευσης λόγω ευπιστίας και έλλειψης ρεαλισμού!

Ο ιδεαλισμός, οι αξίες και τα όνειρά μας, αποδεικνύονται ουτοπίες και η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα, είναι πιο απότομη από ποτέ!

Καθόλου καλή εποχή για συμπεράσματα, σχέσεις ή συνεργασίες εμπιστοσύνης, αποφάσεις και συμφωνίες!

Ζώδια: Επιτέλους, Δίας Τετράγωνο με Ποσειδώνα για το 2019! – Φέρνει Τύχη και Αισιοδοξία! - Εικόνα 3

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο νομίζεις! Οι επικοινωνίες σου είναι δυσνόητες και έχουν αρκετά κενά και παρεξηγήσεις, συμπεριλαμβάνοντας και αρκετές υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν! Οργάνωσε όσο μπορείς καλύτερα μετακινήσεις και ταξίδια, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές σχεδίων, λόγω προχειρότητας. Γενικά, ταλαιπωρείσαι από ψυχολογικά-συναισθηματικά μπερδέματα και τάσεις φυγής και δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι θες και τι χρειάζεσαι! Αν εργάζεσαι με το/στο εξωτερικό ή σε χώρο που έχει να κάνει με εκπαίδευση ή μετακινήσεις/μεταφορές, πρόσεξε τις εξαπατήσεις και τις εκμεταλλεύσεις, από ή προς εσένα!

Ταύρος: Αρκετές οι απογοητεύσεις στα ερωτικά σου ζητήματα, λόγω μη ξεκάθαρων σχέσεων, απωθημένων, κακής εκτίμησης της κατάστασης και υπερβολικές προσδοκίες που σταδιακά μεταμορφώθηκαν σε απαιτήσεις και εμμονές, οι οποίες ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.Προβλήματα επίσης θα υπάρξουν, λόγω λάθος διαχείρισης σε οικονομικά ζητήματα, ιδίως όσον αφορά τα χρήματα άλλων και κυρίως του συντρόφου, επενδύσεις, χρέη ή κληρονομικά! Πιθανόν, να αισθανθείς προδοσία ή εκμετάλλευση από φίλους, ιδίως αν η φιλία είναι σχετικά πρόσφατη.

Δίδυμος: Πιθανόν λόγω της πρόσφατης εύνοιας στην συντροφική ζωή, εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αρνήθηκες να δεις την αλήθεια και αισιοδοξείς ότι θα πάνε καλά, με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι ακούς ή ότι εσύ μετέωρα υποθέτεις. Επιπλέον, η τάση σου να παραστρατήσεις θέλει προσοχή και απαιτείται πίστη και εντιμότητα από μέρους σου, στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος νέες ερωτικές γνωριμίες, αποδεικνύονται απογοητευτικές και επιπόλαιες, ακόμα κι αν αρχικά φάνηκαν ως μεγάλες ευκαιρίες. Συνεργασίες ναυαγούν λόγω ανειλικρίνειας και μη τήρησης συμφωνιών! Ενδεχομένως, να υπάρξουν και κάποιες οικογενειακές απογοητεύσεις, όπως και απομυθοποίηση ενός έρωτα που ανήκει στο παρελθόν.

Καρκίνος: Υπέρμετρος ενθουσιασμός, υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερεκτίμηση του εαυτού σου, κάνουν αρκετούς από τους στόχους σου να φαίνονται τώρα άπιαστοι και αδύνατοι. Ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, αναγκάζεσαι να αλλάξεις φιλοσοφία, αφού οι συνέπειες λόγω βιαστικών λαθών, επιπόλαιης υπερεκτίμησης των δυνάμεων σου, λάθος εμπιστοσύνης σε συναδέλφους ή συνεργάτες, είναι παρούσες! Επίσης διαπιστώνεις, πως κάποιες κακές σου συνήθειες, ιδίως σε διατροφή και καθημερινότητα, πρέπει να «κοπούν», πριν κάνουν χειρότερη ζημιά. Προσοχή σε θέματα/σχέσεις που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, ταξίδια, θρησκεία και εξωτερικό.

Λέων : Ο υπερβολικός ρομαντισμός σου και η ισχυρή ανάγκη σου για βελτίωση του ερωτικού τομέα, θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να πιστέψεις ψεύτικα μεγάλα λόγια και απατηλές υποσχέσεις. Επιπλέον, το έντονο πάθος σου, σε καθιστά επιρρεπή σε ερωτικές ατασθαλίες και μοιραίες σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ, ακόμα κι αν εσύ θες και κάτι παραπάνω. Προβάλλεις με λάθος τρόπο τον εαυτό σου και σοκάρεσαι όταν διαπιστώνεις, πως η κοινωνική/ερωτική σου φήμη, δεν είναι αυτή που νόμιζες μέχρι. Μείνε προσγειωμένος, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, πες ναι στην αυτοπεποίθηση και την βοήθεια της λογικής, αλλά όχι στην έπαρση και στην εφήμερη ερωτική διασκέδαση.

Ζώδια: Επιτέλους, Δίας Τετράγωνο με Ποσειδώνα για το 2019! – Φέρνει Τύχη και Αισιοδοξία! - Εικόνα 4

Παρθένος: Απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις έρχονται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, είτε από δικά σου λάθη, είτε από άλλων! Ιδίως αν συζείς ή είσαι σε γάμο, η απογοήτευση θα έρθει από τον σύντροφο και πιθανόν να αισθανθείς και ένα είδος προδοσίας από εκείνον. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός, που παρασύρθηκες σε ατασθαλία, νομίζοντας πως δεν θα φανερωθεί, τώρα έρχονται αποκαλύψεις που σε βλάπτουν. Αρκετή η συναισθηματική και η ψυχική ανασφάλεια και επίσης πιθανόν να πληγωθείς από άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που λανθασμένα ήλπιζες σε μία επιστροφή ή επανασύνδεση.

Ζυγός: Πιθανόν τελευταία να ήσουν ιδιαίτερα ευκολόπιστος και απρόσεκτος, σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες, που τελικά δεν ήταν αυτό που φαίνονταν! Πρόσεξε πολύ υπογραφές, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, όπως και την εμπιστοσύνη που δίνεις στα μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις! Ακόμα κι αν δεν προσπαθήσει κάποιος να σε εκμεταλλευτεί ή να σε ξεγελάσει, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα! Εξαπατήσεις και μπερδέματα, θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου πιθανόν κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, σε απογοητεύσουν!

Πηγη athensmagazine.gr

Advertisement